NOU ! Incearca acum o cautare pescareasca: ORICE DIN PESCUIT

căutare personalizată
Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

25 februarie 2010

Lada frigorifica pentru pescuit- 1 din 6

Vine vara cu temperaturile alea naspa de aproape 40 si multi pescari se chinuie cu niste cutii cumparate de la marketuri, cu cateva doze pe care le pun la congelat. Unde sa bagi gheata, unde mancarea, berea, sucul sau ce o mai fi si unde sa mai pui si pestele prins ? Eu am rezolvat problema asta, facandu-mi o lada frigorifica spatioasa, foarte usoara, in care bag cam 4-5 peturi de 2 litri inghetate tun si ramane destul spatiu, la urma, pentru aprox. 10 kile de peste (deasupra peturilor). Poanta e ca dupa 3 zile de pescuit in canicula, cand ajung acasa, mai e gheata in peturi. Bineinteles ca o acopar in masina cu o paturica, mai pun pe langa ea ceva haine, adica o mai cocolosesc nitel si nu umblu la ea decat strict cand e nevoie. Lipit de ea sta recipientul cu rame si alte momeli muritoare. Inchipuiti-va ca vreti sa stati si maine, pestele e in juvelnic, si vreti sa schimbati locul la 20 km mai incolo ! Argumente pro, mai aveti si voi, eu va zic doar ca nu-i chiar greu de facut daca esti abil de fel, nu costa mult- depinde de materialul folosit, se poate face impreuna cu gasca si poate fi folosita nu numai la pescuit.
Gata cu introducerea. Deoarece cred ca o sa fie cam lunga treaba si ca sa nu fac pagina de 1m, o sa impart treaba in 5-6 postari : 1, 2, etc, una pe zi. Ca sa fiu mai bine inteles, am facut si niste desene destul de sugestive, fara dimensiuni insa.
Dimensiunile vor fi stabilite de ficare, dupa locul exact pe care-l va ocupa in masina ! si dupa forma si marimea cuvei de plastic pe care o cumparati din comert. Nu faceti cutii enorme ca o sa injurati dupa aia. Lada mea are 70 / 50 cm, cu inaltimea de 33 cm. La origine a fost gandita pt. o Dacie break, dar incape perfect in alte masini.

2 comentarii:

  1. interesanta cutia ta ... asta e ste cea de care mi-ai zis ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai, asta e. Dar stai sa vezi, ca mai am vre-o 5 postari pana la final. Vreau sa incapa toata pe pagina principala.

    RăspundețiȘtergere

De azi am introdus moderarea commenturilor, din cauza spamarii repetate. Scuze pentru inconvenient !!!