NOU ! Incearca acum o cautare pescareasca: ORICE DIN PESCUIT

căutare personalizată
Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

09 februarie 2013

Prohibitia 2013, in schita

    Desi nu este nimic sigur si pe site-ul ANPA nu apare inca nimic despre prohibitia de anul asta, se pare ca totusi actele sunt gata de a fi semnate de noul (noua) ministru al mediului, Rovana Plumb. Asta deoarece ANPA, trece de la ministerul agriculturii, la cel al mediului si pesemne de asta se treneaza anuntarea prin Monitorul Oficial, a Ordinului de prohibitie.
   Daca ne luam dupa http://www.flyesfishing.com/forum/11-propuneri-categorii-forum/2503-prohibitie-2013 , cineva ne spune ca deja e stabilit ca prohibitia de anul asta este intre 8 aprilie - 6 iunie si 8 aprilie - 22 mai in zona de frontiera, atasand in sensul asta si cateva poze ale documentului, ar fi bine sa mergeti acolo accesand acest link, sa le vizualizati. Probabil ca o sa fie chiar asa, eu il cred, dar totusi asteptam si anuntul oficial al ANPA. Despre prohibitia pe specii, mai precis la stiuca, inca nu stim nimic.

   Pana atunci, iata ce ne mai spune ANPA despre plata cotizatiei anuale, pentru permisul de pescuit sportiv - recreativ :

                                   ÎN ATENȚIA PESCARILOR SPORTIVI
  
  Practicarea pescuitului recreativ/sportiv pentru anul 2013 se face în baza permisului de pescuit recreativ/sportiv eliberat de A.N.P.A in anul 2012 si a chitanţei privind plata taxei de autorizare pentru anul 2013 sau a talonului de pensie, după caz, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1016/2008 privind cuantumul taxelor de licenţiere şi autorizare în pescuit şi acvacultură.
Permisele de pescuit recreativ/sportiv se vizează de la data publicării în Monitorul Oficial al României Partea I, a Hotărârii de Guvern pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 1016/2008 privind cuantumul taxelor de licenţiere şi autorizare în pescuit şi acvacultură.  
  
 Mie mi-a spus Inspectorul ANPA - Valcea, atunci cand am dus banii, copia dupa CI si permisul, ca sunt in baza de date si pana vin timbrele alea micute, prin aprilie, ma pot duce linistit la pescuit, chiar si pe granita, deoarece am platit si asta se poate verifica prin statie de catre autoritati. 
   Asa o fi !
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

De azi am introdus moderarea commenturilor, din cauza spamarii repetate. Scuze pentru inconvenient !!!