NOU ! Incearca acum o cautare pescareasca: ORICE DIN PESCUIT

căutare personalizată
Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

02 mai 2010

ANPA, comunicatul din 18. 03. 2010

Nemultumirile populatiei pescaresti de pe la noi, au ajuns in cele din urma la urechile cui trebuia. Astfel ca ANPA a dat un comunicat de presa, in care se spune clar (printre altele), ca :
Permisele de pescuit sportiv sunt eliberate de filialele regionale ANPA către asociaţiile de pescari sportivi pe baza unor tabele nominale şi a documentelor justificative, pe categorii de beneficiari. Filialele regionale ANPA emit nominal fiecare permis de pescuit recreativ/sportiv, conform legii, completând datele de identificare ale solicitantului, conform tabelului prezentat de asociaţiile de pescari sportivi.





Asociaţiile de pescari sportivi, conform legislaţiei în vigoare, nu pot obţine autorizaţii de pescuit sportiv şi deci nu primesc drept de gestionare a pescuitului sportiv pe anumite habitate piscicole naturale, astfel că nu se poate vorbi de drept de exclusivitate al vreunei asociaţii în astfel de habitate, cu excepţia concesiunilor din Delta Dunării.



„Aşadar, indiferent de la ce asociaţie şi din ce judeţ obţineţi permisul de pescuit sportiv emis de către ANPA şi eliberat de asociaţiile de pescari sportivi, acesta vă conferă drept de pescuit sportiv în toate habitatele piscicole naturale din ţară, cu excepţiile menţionate mai sus”.
Asadar s-a terminat cu bau-baul escrocilor, ca daca nu ai permis la noi, du-te nene de unde ai venit, etc. Daca ati observat, in sidebar sunt niste petitii online spre promovare. Credeti ca nu au avut si astea efect ? De fapt, de aici de pe net a pornit aceasta. Am castigat o mica batalie, razboiul cu escrocii, de fapt o adevarata cruciada, va fi terminat atunci cand nu vom mai fi obligati la asociere fortata spre a putea pescui legal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

De azi am introdus moderarea commenturilor, din cauza spamarii repetate. Scuze pentru inconvenient !!!