NOU ! Incearca acum o cautare pescareasca: ORICE DIN PESCUIT

căutare personalizată
Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

30 noiembrie 2009

O noapte in frig pe pod la Izbiceni

   Tot nu m-am invatat minte si pe 28 noiembrie m-am luat dupa alti trei nebuni, sa trecem pe podul vechi la Izbiceni, ca da salaul de rupe.Si sa plecam de seara ca se aglomereaza si ca se ocupa locul. Adica, vezi era loc cu adresa.Am ajuns la 12 noaptea si am balacit apa cu barca de ziceam ca nu mai ajungem pe pod din cauza vantului puternic, valurilor si a curentului cam puternic de la capul podului. In sfarsit pe locuri, pe langa bete, mai miscand a trecut timpul si s-a facut 3 am. S-a pornit nene un vant inghetat de ne termina daca nu aveam o foaie de cort pe care am pus-o peste noi- stateam toti pe scaune cu foaia jur- imprejur. Asa am stat pana dimineata cand am iesit dardaind din , desi eram toti superimbracati. Eu in afara de frig n-am luat nimic- nimic, ailalti au luat 2-3 baboi.
 Cand am plecat pe la 2 dupamiaza, am vazut ca pe pile si sub baraj erau destui si luau chiar si la softuri strapazani (salau). Am gresit locul, bine ca macar am ajuns acasa sanatosi. Ce sa spun, frigul ala de pe pod nu o sa-l uit prea usor...

3 comentarii:

  1. Acum e foarte frig si nu prea avem activitate, deci nu prea am ce povesti.Poate ceva la copca dupa ce s-o mai inmuia gerul.Si o sa incerc si ceva mai general,articole despre pescuit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare,
    Multumesc pentru invitatie; nu cred ca sunt chiar asa de ''scriitor'' dar din lipsa de activitate mai omor timpul... daca vrei sa vb mai mult marusviptor este id de messenger yahoo. Salutare si fir teapan!

    RăspundețiȘtergere

De azi am introdus moderarea commenturilor, din cauza spamarii repetate. Scuze pentru inconvenient !!!